Botter varen met BBQ

compleet met onbeperkt hapjes en drankjes aan boord


Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in uitgebreide arrangementen. Vanuit de oude vissershaven in Harderwijk, gelegen aan de voormalige Zuiderzee, met onbewoonde eilandjes voor de deur. Centraal gelegen in Nederland. Wilt u misschien lekker uitwaaien met een hapje en een drankje? Of vraag naar onze andere arrangementen zoals een heerlijke bbq of visroken op een eiland. Wat dacht u van een spannende wedstrijd met authentieke botters? Hieronder hebben wij 9 verschillende arrangementen voor u samengesteld. Voor ieder wat wils!

kies uw arrangement voor het botter varen!

Botter varen met BBQ
op het eiland


Na een leuke botter tocht met een hapje en drankje leggen we aan op het eiland, waar ondertussen een compleet verzorgd barbecue buffet voor u klaar staat en kunt u gezellig gaan barbecuen.

Botter varen met vis
roken en bakken


Eerst zullen we gaan varen en dan op het eiland vis roken en vis bakken. De vis wordt bereid op authentieke wijze in de rook van een mix van hout. Gezellig om naar te kijken en heerlijk om van te eten.

Botter varen
met stadswandeling


U begint de dag in de oude veste van Harderwijk waar u met een enthousiaste gids o.a. waardevolle monumenten gaat bekijken. Vervolgens gaat u naar de haven voor een botter tocht op de voormalige Zuiderzee!

Botter varen
Lady's Day out!


All my ladies! It's time for another Lady's
Day Out! De ultieme dag voor dames.
Gezelligheid, afwisseling, borrelen met prosecco, een high tea en een gezellige
BBQ op een eiland.

Botter varen met
​​​​​​​hapje en drankje


Wat wilt u nog meer? Genieten vanaf het water met onbeperkt drankjes en hapjes aan boord. Fanatieke en ervaren zeilers maken samen met u een prachtige zeiltocht.


Botter varen met
heerlijke lunch


Eenmaal aan boord van de botter zal er een overheerlijke goed gevulde lunchmand voor u klaar staan. Onderweg kunt u genieten van het mooie uitzicht over het Veluwewemeer, Harderwijk en Zeewolde.

Botter varen

Wedstrijd en BBQ op het eiland


De botter race wordt gevaren op het Veluwemeer. Zeilervaring is niet nodig, aan boord van ieder schip is een ervaren bemanning aanwezig. Na de wedstrijd vieren we feest op het eiland met een gezellige borrel en een heerlijke barbecue.

Botter varen
Dagtocht Elburg


Langs enkele stadjes en dorpjes varen we richting Elburg, de schipper verzorgt onderweg een lunch met diverse broodjes.
In Elburg heeft u tijd om zelf iets te ondernemen, weer aan boord staat een heerlijk buffet voor u klaar.

Botter varen
Sail and Dinner


We varen een mooie botter tocht, compleet met hapjes en drankjes. Bij terugkomst aan wal kunt u genieten van een heerlijk (3 gangen) Captains dinner in sfeervolle ambiance bij restaurant Monopole in Harderwijk.