Wedstrijd botter varen

met een barbecue op het eiland

Een race over het Veluwermeer   

volop muziek, sterke verhalen en grappen en grollen


U wordt met uw gezelschap ontvangen op een van onze botters met koffie/thee en een lekkernij. Na het hijsen van de zeilen gaan we haringhappen met een schippersborrel. U kunt genieten van het mooie uitzicht over het Veluwemeer en Harderwijk vanaf het water en proeft de gezellige sfeer van vroegere visserij onder het genot van koele drankjes waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Daarna is het tijd voor het sportieve gedeelte van de dag met competitief element, waarbij er natuurlijk volop ruimte is voor gezelligheid en ontspanning.

Taken volop, kunt u goed samenwerken in een team, of heeft u scherpe ogen en concentratie? Bent u snel of sterk of goed in het motiveren
van groepen? Voor iedereen is er een
passende taak te vervullen.


Zeilervaring is niet nodig: aan boord van ieder schip is een ervaren matroos aanwezig, die u zal instrueren. Na de wedstrijd vieren we feest op het eiland met een gezellige babecue. Tijd voor muziek, dansen, sterke verhalen, grappen en grollen en een lekker slaapmuts. Zeevarenden zijn al sinds mensenheugenis beroemd (berucht...) om hun feestkwaliteiten.


Zeilervaring is niet nodig: aan boord van ieder schip is een ervaren matroos aanwezig!
​​​​​​​
 

Dit is uw arrangement.

over transparant gesproken.
  • Duur van het complete arrangement +/- 6 uur
  • Compleet verzorgde botter tocht met eilandbarbecue

  • Onbeperkt drankjes tijdens het gehele arragement

  • Haringhappen met schippersborrel
  • Gezellige wedstrijd, iedereen kan meehelpen

  • Een vaste prijs vooraf, all inclusive