Teamuitje op een oude botter

Ideaal bedrijfsuitje of teambuilding


Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in teamuitjes, personeelsfeesten en teambuildingactiviteiten. Vanuit de oude vissershaven in Harderwijk, gelegen aan de voormalige Zuiderzee, met onbewoonde eilandjes voor de deur. Centraal gelegen in Nederland. Alleen uitwaaien met een hapje en een drankje? Of een uitgebreid arrangement zoals een heerlijke barbecue of authentieke visrokerij op een eiland. Of teambuilding in een spannende wedstrijd met authentieke botters?  Speciaal voor bedrijven hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Voor ieder wat wils!

de arrangementen voor hét personeelsuitje

Botterwedstrijd en BBQ op het eiland


Doe mee met een spannende botterrace op het Veluwemeer! Zeilervaring niet vereist, aan boord van ieder schip is ervaren bemanning aanwezig. Na de wedstrijd vieren we feest op het eiland met een gezellige borrel en een heerlijke barbecue.

Rondvaart met botter en dagtocht Elburg


Langs enkele stadjes en dorpjes varen we richting Elburg, de schipper verzorgt onderweg een lunch met diverse broodjes.
In Elburg heeft u tijd om zelf iets te ondernemen, eenmaal terug aan boord staat er een heerlijk buffet voor u klaar.


Sail and Dinner: heerlijk genieten vanaf een botter


We varen een mooie bottertocht, compleet met hapjes en drankjes. Bij terugkomst aan wal kunt u genieten van een heerlijk (3 gangen) Captains dinner in sfeervolle ambiance bij restaurant Monopole in Harderwijk.

Botter varen met BBQ
op het eiland


Na een leuke bottertocht met een hapje en drankje leggen we aan op het eiland, waar ondertussen een compleet verzorgd BBQ-buffet voor u klaar staat, zo kunt u gezellig gaan barbecueen.

Botter varen met vis
roken en bakken


Eerst zullen we gaan varen en dan op het eiland vis roken en vis bakken. De vis wordt bereid op authentieke wijze in de rook van een mix van hout. Erg leuk om te beleven en heerlijk om van te eten!

Botter varen met stadswandeling


U begint de dag in de oude stadsveste van Harderwijk waar u met een enthousiaste gids o.a. waardevolle monumenten gaat bekijken. Vervolgens gaat u naar de haven voor een bottertocht op de voormalige Zuiderzee.


Lady's Day out op een authentieke botter


Team met alleen dames? Wij organiseren het ultieme uitje. Gezelligheid, afwisseling, borrelen met prosecco, een high tea en een gezellige BBQ op een eiland.Botter varen met hapje en drankje


Wat wilt u nog meer? Genieten vanaf het water met onbeperkt drankjes en hapjes aan boord. Fanatieke en ervaren zeilers maken samen met u een prachtige zeiltocht.Botter rondvaart met
heerlijke lunch


Een gezellige rondvaart? Wij regelen het! Eenmaal aan boord van de botter zal er een goed gevulde lunchmand voor u klaar staan. Onderweg kunt u genieten van het mooie uitzicht over het Veluwewemeer.