Dagje botter varen op het Veluwemeer!
 
Welkom aan boord

voor het leukste uitje van 2023!

Water, wind, gezelligheid, lekker eten en drinken. Alle elementen voor  een geslaagd uitje voor iedereen! Stap samen met uw collega's , familie, vrienden of kennissen aan boord van één van onze botters en geniet van Zuiderzee romantiek van de 21e eeuw! Bekijk hieronder al onze arrangementen en boek nu alvast!

​​​​​​​​​​​​​​

In Harderwijk vinden door het jaar heen verschillende zeilwedstrijden plaats, zowel in het voorjaar en de zomer als tijdens het najaar. Lijkt het je wel wat om aan zo’n wedstrijd mee te doen aan boord van een traditionele botter? 
 

kies uw arrangement voor het botter varen

Dagje weg? Varen met een klassieke botter op het Veluwemeer bij Harderwijk!

 

Botter varen

met BBQ op het eiland


Na een leuke boot tocht op het Veluwemeer met een hapje en drankje leggen we aan op het eiland, waar ondertussen de kolen branden en een compleet verzorgd BBQ buffet voor u klaar staat om gezellig te gaan barbecuen.

Bottervaren

met stadswandeling


U begint de dag in de oude veste van Harderwijk waar u met een enthousiaste gids o.a. waardevolle monumenten gaat bekijken.

Vervolgens gaat u naar de haven voor een bottertocht op de voormalige Zuiderzee!


Botter varen

met visroken en bakken


Eerst zullen we gaan varen en dan op het eiland visroken en visbakken. De vis wordt bereid op authentieke wijze in de rook van een mix van hout. Gezellig om naar te kijken en heerlijk om van te eten.

Botter varen
Lady's Day out!


All my ladies! It's time for another Lady's Day Out! De ultieme dag voor dames. Gezelligheid, afwisseling, borrelen met prosecco, een high tea en een gezellige BBQ op een eiland.

Botter varen

met hapje en drankje


Wat wilt u nog meer? Genieten vanaf het water met onbeperkt drankjes en hapjes aan boord. Fanatieke en ervaren zeilers maken samen met u een prachtige zeiltocht.Botter varen

met heerlijke lunch


Eenmaal aan boord van de botter zal er een overheerlijke goed gevulde lunchmand voor u klaar staan. Onderweg kunt u genieten van het mooie uitzicht over het Veluwewemeer, Harderwijk en Zeewolde.

Botter varen

Wedstrijd en BBQ op het eiland


De botter race wordt gevaren op het Veluwemeer. Zeilervaring is niet nodig, aan boord van ieder schip is een ervaren bemanning aanwezig. Na de wedstrijd vieren we feest op het eiland met een gezellige borrel en een heerlijke barbecue.

Botter

varen Dagtocht Elburg


Langs enkele stadjes en dorpjes varen we richting Elburg, de schipper verzorgt onderweg een lunch met diverse broodjes. In Elburg heeft u tijd om zelf iets te ondernemen, weer aan boord staat een heerlijk buffet voor u klaar.

Botter varen
Sail and Dinner


We varen een mooie botter tocht, compleet met hapjes en drankjes. Bij terugkomst aan wal kunt u genieten van een heerlijk (3 gangen) Captains dinner in sfeervolle ambiance bij restaurant Johannes in Harderwijk.