Botter varen op het Veluwemeer

Zuiderzee romantiek van de 21e eeuw

Het leukste uitje van 2020


Een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of  teamuitje voor iedereen.


Botter varen op het golvende schuim van de voormalige Zuiderzee onder genot van een hapje en drankje.

Al onze arrangementen zijn all inclusive.

Botter huren Harderwijk is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in uitgebreide arrangementen voor een gezellig dagje uit  met ruim 3000 klanten per jaar. Vanuit de oude vissershaven in Harderwijk, centraal gelegen in Nederland aan de voormalige Zuiderzee, varen we met de boot langs onbewoonde eilandjes op het veluwemeer. Geniet tijdens het uitwaaien van een hapje en een drankje! Kijk bij onze arrangementen voor meer ontspannende activiteiten en combineer het varen met andere arrangementen zoals een heerlijke bbq of visroken op een eiland.  Of wat dacht u van een spannende wedstrijd met authentieke botters? 
 
 

kies uw arrangement voor het botter varen!

 

Botter varen met BBQ
op het eiland


Na een leuke boottocht met een hapje en drankje leggen we aan op het eiland, waar ondertussen een compleet verzorgd bbq buffet voor u klaar staat om gezellig te gaan barbecuen.

Botter varen met vis
roken en bakken


Eerst zullen we gaan varen en dan op het eiland visroken en visbakken. De vis wordt bereid op authentieke wijze in de rook van een mix van hout. Gezellig om naar te kijken en heerlijk om van te eten.

Botter varen
met stadswandeling


U begint de dag in de oude veste van Harderwijk waar u met een enthousiaste gids o.a. waardevolle monumenten gaat bekijken. Vervolgens gaat u naar de haven voor een botter tocht op de voormalige Zuiderzee!

Botter varen
Lady's Day out!


All my ladies! It's time for another Lady's Day Out! De ultieme dag voor dames. Gezelligheid, afwisseling, borrelen met prosecco, een high tea en een gezellige BBQ op een eiland.

Botter varen met
hapje en drankje


Wat wilt u nog meer? Genieten vanaf het water met onbeperkt drankjes en hapjes aan boord. Fanatieke en ervaren zeilers maken samen met u een prachtige zeiltocht.Botter varen met
heerlijke lunch


Eenmaal aan boord van de botter zal er een overheerlijke goed gevulde lunchmand voor u klaar staan. Onderweg kunt u genieten van het mooie uitzicht over het Veluwewemeer, Harderwijk en Zeewolde.

Botter varen

Wedstrijd en BBQ op het eiland


De botter race wordt gevaren op het Veluwemeer. Zeilervaring is niet nodig, aan boord van ieder schip is een ervaren bemanning aanwezig. Na de wedstrijd vieren we feest op het eiland met een gezellige borrel en een heerlijke barbecue.

Botter varen
Dagtocht Elburg


Langs enkele stadjes en dorpjes varen we richting Elburg, de schipper verzorgt onderweg een lunch met diverse broodjes. In Elburg heeft u tijd om zelf iets te ondernemen, weer aan boord staat een heerlijk buffet voor u klaar.

Botter varen
Sail and Dinner


We varen een mooie botter tocht, compleet met hapjes en drankjes. Bij terugkomst aan wal kunt u genieten van een heerlijk (3 gangen) Captains dinner in sfeervolle ambiance bij restaurant Monopole in Harderwijk.
 

Bedrijfsuitje of een dagje weg?

Botterhuren Harderwijk biedt een unieke ervaring voor uw uitje, bedrijfsfeest of familiedag!